telefonnummeret.infoSøk på telefonnummer...

Generelle bruksvilkår

en. Presentasjon av nettstedet.

Eier : telefonnummeret.info
Skaper : telefonnummeret.info
Publiseringsansvarlig : telefonnummeret.info
Publiseringsansvarlig er en fysisk person eller en juridisk person.
Webmaster : telefonnummeret.info
Vert : telefonnummeret.info

2. Generelle betingelser for bruk av nettstedet og de foreslåtte tjenestene.

Bruk av telefonnummeret.info nettstedet innebærer full aksept av vilkårene og betingelsene beskrevet nedenfor. Disse bruksvilkårene kan endres eller suppleres når som helst, så telefonnummeret.info nettstedbrukere oppfordres til å konsultere dem regelmessig.

Dette nettstedet er normalt tilgjengelig for brukere når som helst. Avbrudd på grunn av teknisk vedlikehold kan imidlertid avgjøres av telefonnummeret.info, som deretter vil forsøke å kommunisere til brukere før datoene og tidspunktene for intervensjonen.

telefonnummeret.info nettstedet oppdateres regelmessig av telefonnummeret.info. På samme måte kan de juridiske merknadene endres når som helst: de pålegger seg likevel brukeren som blir invitert til å henvise til den så ofte som mulig for å ta det til etterretning.

3. Beskrivelse av leverte tjenester.

telefonnummeret.info nettstedet er ment å gi informasjon om alle selskapets aktiviteter.

telefonnummeret.info prøver å gi telefonnummeret.info nettstedet så nøyaktig informasjon som mulig. Imidlertid kan han ikke holdes ansvarlig for utelatelser, unøyaktigheter og mangler ved oppdateringen, enten av ham eller tredjepartspartnere som gir denne informasjonen.

All informasjon som er oppført på telefonnummeret.info nettstedet er kun til informasjonsformål og kan endres. I tillegg er informasjonen på telefonnummeret.info nettstedet ikke uttømmende. De kan endres siden de ble postet.

4. Kontraktsmessige begrensninger på tekniske data.

Nettstedet bruker JavaScript-teknologi.

Nettstedet kan ikke holdes ansvarlig for materielle skader relatert til bruken av nettstedet. I tillegg samtykker brukeren av nettstedet til å få tilgang til nettstedet ved å bruke nylig utstyr, ikke inneholder virus og med en nettleser fra siste generasjon oppdatert

5. Intellektuell eiendom og forfalskninger.

telefonnummeret.info eier immaterielle rettigheter eller har rettighetene til å bruke alle elementene som er tilgjengelige på nettstedet, inkludert tekst, bilder, grafikk, logoer, ikoner, lyder, programvare.

Enhver reproduksjon, representasjon, modifisering, publisering, tilpasning av hele eller deler av elementene på nettstedet, uansett middel eller prosess som er brukt, er forbudt uten skriftlig forhåndsgodkjenning fra: telefonnummeret.info.

6. Ansvarsbegrensninger.

telefonnummeret.info kan ikke holdes ansvarlig for direkte eller indirekte skade på brukerens utstyr når du går inn på telefonnummeret.info nettstedet og som følge av bruk av utstyr som ikke oppfyller spesifikasjonene angitt i punkt 4, eller utseendet til en feil eller inkompatibilitet.

telefonnummeret.info kan ikke holdes ansvarlig for følgeskader (for eksempel tap av marked eller tap av muligheter) som oppstår ved bruk av telefonnummeret.info nettstedet.

Interaktive mellomrom (mulighet for å stille spørsmål i kontaktområdet) er tilgjengelige for brukere. telefonnummeret.info forbeholder seg retten til uten forhåndsvarsel å fjerne alt innhold som er lagt ut på dette området som bryter gjeldende lov, spesielt databeskyttelsesbestemmelsene. I dette tilfellet forbeholder telefonnummeret.info seg også retten til å stille spørsmål ved brukerens sivile og / eller straffansvar, spesielt i tilfelle en rasistisk, voldelig, ærekrenkende eller pornografisk melding, uavhengig av hvilket medium som brukes (tekst , fotografering ...).

7. Håndtering av personopplysninger.

I anledning bruken av telefonnummeret.info nettstedet, kan du samle inn: URL-en til koblingene som brukeren har tilgang til telefonnummeret.info nettstedet, tilgangsleverandøren til brukeren, Internet Protocol (IP) adresse til brukeren.

I hvert fall samler telefonnummeret.info bare personlig informasjon om brukeren til formål for visse tjenester som tilbys av telefonnummeret.info nettstedet. Brukeren gir denne informasjonen full kunnskap om fakta, spesielt når han fortsetter å legge dem inn. Det blir deretter spesifisert for brukeren av telefonnummeret.info siden forpliktelsen eller ikke å oppgi denne informasjonen.

Ingen personlig informasjon fra telefonnummeret.info brukeren blir publisert uten kunnskap om brukeren, utvekslet, overført, tildelt eller solgt på noen støtte til tredjepart. Bare antakelsen om innløsning av telefonnummeret.info og dens rettigheter vil tillate overføring av slik informasjon til den potensielle kjøperen som igjen vil bli gitt den samme plikten til å lagre og endre data med hensyn til brukeren av telefonnummeret.info nettstedet. .

Nettstedet er ikke deklarert til CNIL fordi det ikke samler inn personlig informasjon. .

8. Hypertekstkoblinger og informasjonskapsler.

telefonnummeret.info nettstedet inneholder et antall hypertekstkoblinger til andre nettsteder, satt opp med tillatelse fra telefonnummeret.info. telefonnummeret.info har imidlertid ikke muligheten til å bekrefte innholdet på nettstedene som er besøkt, og påtar seg ikke noe ansvar som et resultat.

Avslag på å installere en informasjonskapsel kan gjøre det umulig å få tilgang til visse tjenester. Brukeren kan imidlertid konfigurere datamaskinen sin på følgende måte, for å nekte installasjonen av informasjonskapsler:

I Internet Explorer: verktøykategori (piktogram i form av tannhjul øverst til høyre) / internettalternativer. Klikk Personvern og velg Blokker alle informasjonskapsler. Valider på OK.

I Firefox: øverst i nettleservinduet, klikk på Firefox-knappen og gå til Alternativer-fanen. Klikk på fanen Personvern. Sett lagringsreglene til: bruk de tilpassede innstillingene for historikken. Fjern til slutt merkingen for å deaktivere informasjonskapsler.

Under Safari: Klikk øverst til høyre i nettleseren på menypiktogrammet (symbolisert med en kugge). Velg Innstillinger. Klikk på Vis avanserte innstillinger. I delen "Personvern" klikker du Innholdsinnstillinger. I delen "Informasjonskapsler" kan du blokkere informasjonskapsler.

Under Chrome: Klikk øverst til høyre i nettleseren på menyikonet (symbolisert med tre horisontale linjer). Velg Innstillinger. Klikk på Vis avanserte innstillinger. I delen "Personvern" klikker du Innstillinger. I kategorien "Personvern" kan du blokkere informasjonskapsler.